Wie zijn wij ?

Wij zijn 4 buurtbewoners/ondernemers uit de Baarsjes en Bos & Lommer die niet zomaar accepteren dat op buurtvoorzieningen wordt bezuinigd en het aanbod steeds verder verschraalt. Daarom hebben we de stichting Beste Buren opgericht met als doel:

ondersteunen van initiatieven door en voor bewoners in en voor hun buurt.

Jaap Prummel     Judith de Jong
Jaap Prummel         Judith de Jong

De aanleiding voor de oprichting van Beste Buren was de bezuiniging op de ontmoetingsruimte voor ouderen op de hoek van de Jan van Galen en de. Ouderen komen hier op doordeweekse middagen samen om elkaar te ontmoeten en allerlei activiteiten te ondernemen.
Sinds november 2012 beheert de Stichting Beste Buren de Bestevaêr. Dat betekent dat wij de huur en vaste lasten betalen. Dit doen wij d.m.v. het aanvragen van subsidies en fondsen daarnaast genereren wij een beetje baromzet en proberen we de Buurtkamer de Bestevâer in de avonduren voor een schappelijk prijsje te verhuren. De buurtkamer heeft een volledig geoutilleerde keuken.
Dus kom onder het genot van een kopje koffie of verse zelfgemaakte soep genieten van deze stadse plek waar niet alleen met Wifi gewerkt kan worden, maar ook geschaakt of rustig een krantje gelezen kan worden. We zijn op diverse momenten gedurende de week geopend.

Deze buurthuiskamer is er voor ons allemaal.

kijk ook eens op onze FaceBook  pagina FB: de Bestevaer Amsterdam

 

 

Geef een reactie